Mega Jump 2

Mega Jump 2 1.0.0

Stijg op in deze eindeloze jumper

Mega Jump 2 is een endless-jumping game voor iOS die het genre naar een nieuw level wil tillen. Het spel verscheen op 16 januari in de App Store, maar wij baseerden deze review op een testversie.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Snelle en verslavende gameplay
  • Veel extra's en items te verzamelen
  • Verschillende karakters met unieke vaardigheden
  • Veel achievements

TEGEN

  • Niet erg origineel
  • Vrij repetitief

Uitmuntend
8

Mega Jump 2 is een endless-jumping game voor iOS die het genre naar een nieuw level wil tillen. Het spel verscheen op 16 januari in de App Store, maar wij baseerden deze review op een testversie.

Vrolijk springen

De gameplay van Mega Jump 2 is min of meer hetzelfde als bij de populaire eerste versie van het spel. Zorg dat je zo hoog mogelijk komt door omhoog te stuiteren via diverse platforms en objecten. Ondertussen verzamel je munten en goodies, maar je komt ook slechteriken tegen die niets liever willen dan je zien neerstorten.

Het grote verschil tussen Mega Jump 2 en het eerste deel is dat dit vervolg een echte endless jumper is en geen levels kent, zoals zijn voorganger. Om het toch interessant te houden, heeft Mega Jump 2 een hoop uitdagingen ingebouwd. In deze zogenaamde Adventures moet je bepaalde achievements behalen om een hogere score te krijgen.

Ook speel je verschillende karakters vrij en in tegenstelling tot het eerste spel, hebben al deze schattige kleine wezentjes elk hun goede en slechte punten.

Het spel heeft ook verschillende bonussen, zoals schilden, score-verdubbelaars en meer. Je schaft deze aan met de muntjes die je in het spel verdient of via een in-app aankoop.

De game engine is weliswaar herzien, maar erg veel verschil tussen het eerste en tweede deel van Mega Jump is er niet. Dit is niet per se negatief, want het blijft snel, verslavend en leuk om te spelen. Zoek je echter naar radicale nieuwe gameplay-elementen, dan kom je bedrogen uit. Het origineelste is nog de nieuwe Mega Fever mode, waarin de actie nog sneller is en je meer punten en meer munten verdient.

The sky's the limit

 

Mega Jump 2 is enorm toegankelijk en simpel te spelen. Om in de lucht te blijven kantel je je telefoon en zorg je ervoor dat je op de platforms en objecten blijft stuiteren.

Het lijkt allemaal erg makkelijk, maar schijn bedriegt. Sommige platforms zijn zo ver weg dat je eigenlijk geen fouten kunt maken. De balans tussen saai en simpel en frustrerend moeilijk is precies goed.

Superschattige graphics

 

De graphics in Mega Jump 2 zijn helder en schattig en de muziek ligt beter in het gehoor dan in het eerste deel. De animaties zijn erg soepel, zelfs als je als een malle omhoog wordt gekatapulteerd door een booster.

Onze mening

 

Erg vernieuwend is Mega Jump 2 niet, maar als een spel zo leuk is, maakt dat eigenlijk niet heel veel uit.

Meeste downloads Arcade games voor iphone

Meer
Mega Jump 2

Download

Mega Jump 2 1.0.0

Beoordelingen about Mega Jump 2